MLS Football Jersey








Wat is milieubescherming


Milieubescherming is het aannemen van verschillende maatregelen van administratief, juridisch, economisch en wetenschappelijk en technologisch, redelijk gebruik van middelen, het voorkomen van milieuvervuiling, het behouden van ecologisch evenwicht, het waarborgen van de gezonde ontwikkeling van de menselijke samenleving en zich beter aan te passen aan menselijke arbeid en het milieu van de mens wezens.


Het belang van milieubescherming


De eenheid van milieubescherming en economische ontwikkeling is een belangrijke taak om strategieën voor duurzame ontwikkeling te bereiken.


Met de ontwikkeling van productieve krachten en de modernisering van de industrie en de landbouw, zijn bescherming en verbetering een noodzakelijke voorwaarde geworden voor de reproductie van arbeids.


De langdurige impact van milieuvervuiling is een ernstige bedreiging voor de menselijke gezondheid.


01

Globaal probleem met klimaatverwarming

Vanwege de opwarming van de aarde zullen verschillende effecten wereldwijd verschillende gevolgen hebben.De opwarming van de aarde kan ook de veranderingen in regenval en atmosferische circulatie beïnvloeden, het klimaat abnormaal maken en gemakkelijk droogte- en overstromingsrampen veroorzaken. .


02

Ozonconsumptie en vernietiging

De ozonlaag is een zeer kwetsbare atmosfeer. Als je wat gassen binnengaat die ozon vernietigen, hebben ze een chemisch effect met de ozon en de ozonlaag zal worden vernietigd.De vernietiging van de ozonlaag zal de sterkte van de grond vergroten met ultraviolette straling, die het leven op aarde veel schade zal berokkenen.




03

Biologische diversiteit daalt

Biologische diversiteit verwijst naar de verschillende bronnen van verschillende bronnen. Deze bronnen omvatten land, oceaan en andere aquatische ecosystemen en de ecologische complexen die het vormen;Sommige nieuwe soorten zullen worden geproduceerd tijdens de lange biologische evolutie. Tegelijkertijd, met de veranderingen in ecologische omgevingsomstandigheden, zullen sommige soorten ook verdwijnen.


Q

  Menselijke activiteiten hebben het klimaat en het milieu veranderd, waardoor de opwarming van de aarde, de ozonlaag leeg is, enz., Het beïnvloeden van lucht, water en voedselvoorziening … Uiteindelijk bedreigt het de menselijke gezondheid en overleving.Zie je hoe klimaatverandering onze gezondheid beïnvloedt en wat kunnen we doen?

01

Verspil geen voedsel
Milieubescherming

Tegenwoordig zal ongeveer een derde van het voedsel uiteindelijk afval worden.


Dit betekent dat sommige bossen en wetlands landbouwgrond zijn geworden, en sommige wateren en land hebben hun biodiversiteit tevergeefs verloren, en sommige mariene wezens hebben vervuiling van chemische meststoffen.Bovendien zal voedsel ook broeikasgassen ontladen tijdens de verwerking en het transport om de aarde heter te laten worden.Ten slotte zal de verspilling van voedsel rotten op de vuilnisbak en het methaan produceert is de eerste sterke broeikasgas.


 Het rapport vrijgegeven door de Wereldbank in 2020 “Vermindering van voedselverliezen en verspilling: inzicht in wereldwijde problemen volgens de lokale omstandigheden” zei dat de landbouw de vierde grootste broeikasgasemissie -industrie is, goed voor 24%van de totale emissies.Als voedselverspilling wordt geëlimineerd, zal dit de uitstoot van broeikasgassen met 8% verminderen, 19% van de meststoffen, 21% zoetwaterbronnen, 18% van de landbouwgrond en 21% van de stortruimte van de vuilnisbak.



02

Eet minder vlees, eet meer groenten
Milieubescherming


Het beschermen van het milieu betekent niet dat je tegelijk vegetariër moet worden.Iedereen heeft zijn eigen voedingsbehoeften; we zijn niet in een consumentensysteem dat handig en vriendelijk is voor vegetariërs.Maar je kunt je dieet aanpassen, zoals het vervangen van rundvlees en schapenvlees door kip en varkensvlees, of gewoon meer van de gewassen eten.Dit kan niet op persoonlijk niveau worden beschouwd, maar het kan de consumptie van rood vlees verminderen of een meer milieuvriendelijke industriële vorm op de grote basis bevorderen.


03

Neem een ​​paar vliegtuigen, volg een economy -class als u wilt zitten
Milieubescherming


Elke persoon per persoon in de CO2 -voetafdrukrangschikking van lang -afdelingen transport:

Korte vlucht (≤ 384 kilometer) -255 gram
Vliegen half -156 gram
Lange -afstandsvlucht (≥ 3700 kilometer) -150 gram
Bus -105 gram
Trein -41 gram
Cruise -19 gram
High -speed trein -6 gram
*Bereken op basis van de Britse standaardtransporttools

Als je een vliegtuig moet nemen, probeer dan een economy -class te volgen.Het onderzoek van de “berekening van de koolstofvoetstappen van de Wereldbank van verschillende klasse van luchtvaartreizen” wees erop dat vanwege meer reisruimte de koolstofemissies van hutten op hoog -niveau (inclusief eerste -klasse en business class) drie keer de economy class zijn .Dit kan de luchtvaartmaatschappij duwen om het aandeel van de cabine aan te passen of een groene belasting op te zetten die anders is dan de cabine.


04

Neem minder auto’s, neem fietsen en openbaar vervoer
Milieubescherming

De CO2 -voetafdrukrangschikking van kort -verdeling transport:
Benzinelicht auto -243 gram
Gewone elektrische voertuig -209 gram
Dubbele mensen nemen benzineauto’s -122 gram
Motorfietsen -119 gram
Elektrische trein -29 gram
Bus -17 gram
Groene energie elektrisch voertuig -0 g
Fiets -0g
Loop -0g
*Berekening op basis van Australisch standaardtransport

Interessant is dat iemand ooit vragen stelde, welke CO2 -voetafdruk is hoger in het rijden op een fiets of elektrische fiets?Als u de extra calorieën telt die we nemen door fietsen … is het rijden op elektrische fietsen milieuvriendelijker.

05

Recycling, recycling, recycling
Milieubescherming


Elk jaar is ‘s werelds solide afval 2 miljard ton.


Van 2016 tot 2021 heeft China elk jaar meer dan 200 miljoen ton stedelijk leven solide afval, en het totale aantal afval is de tweede alleen voor de Verenigde Staten.Vanaf 2019 is Shanghai het tijdperk van “verplichte afvalclassificatie” ingegaan.

De classificatie van afval helpt bij het onderscheiden van plastic afval in huishoudelijk afval, evenals verschillende verbrandingen, stortplaatsen en methoden voor stroomopwekking voor het ontwikkelen van droog en nat afval.Als uw stad een afvalclassificatiebeleid heeft, zijn toezicht en praktijk geen slechte zaak.

Bron van dit artikel: Hefei Ecological Environment Luzhou Ecologische omgeving
Redacteur in dit artikel: Lu Ziyang
Editor -in -inbreuk van dit artikel: Jiang Huafu
Beoordeling van dit artikel: Li Shilong
Log in dit artikel in: Xie Yanlin

Elk

week

taal

dossier,

Tao Li kwam uit de put en Hua Yan was geschokt door de lente.

                                           

—— Li Bai

Dit voorjaar, hoeveel dingen je moet doen

FA Garden | Uitgave 53- “Het Furnace Bridge Court of People’s Courts Tour: worsteling naar de wet van de Law Furnace Bridge”
De kampioensbonus is 5.000 yuan!Wacht tot je het krijgt!

Xin’an is de woonplaats
we zijn bij Focus op Dingyuan Ik wacht op jou





Related Post

MLS Football Jersey