MLS Football Jersey

Nu nastreven jongeren persoonlijkheid, mode, in de hoop anders te zijn om zichzelf te benadrukken, maar wat ze laten zien is bijna hetzelfde.

Wanneer we student zijn, willen we anders zijn en de rebellie laten zien, die vaak degenen zijn die roken, drinken, kleurstofhaar en enkele relatief unieke kostuums. .Maar wanneer we opgroeien, de samenleving betreden en langzaam ontdekken dat de nationale opstandige studenten in feite hetzelfde zijn.

We leven nu in een samenleving waar het materiële leven extreem ontwikkeld is. Er zijn veel overtollige productie in de samenleving. door allerlei dingen.

Ik hou zelf van een pak, maar helaas ging dit pak alleen door de bruiloft van een vriend, en ik dacht , Ik was bang om door een vriend te worden gezien, denkend dat ik nu val om een ​​verzekering of tussenpersoon te kopen.

In die tijd ontdekte ik plotseling dat de dingen om ons heen daadwerkelijk waren gedefinieerd zonder het te weten.Zelfs in normale tijden kunnen we alleen casual kleding dragen, met vrienden uitgaan en socialiseren in het bedrijf.En wat is de zo -gezamenlijke persoonlijkheid en mode die we over het algemeen nastreven?

Persoonlijkheid of mode moet in overeenstemming zijn met je eigen esthetiek of voorkeuren, die het unieke van onszelf en anderen toont. langer zelf.

Een bepaalde stijl is bijvoorbeeld populairder. Zelfs als iemand deze stijl niet leuk vindt, zal hij deze proberen om in te halen.

Veel mensen vinden het leukAg,,LvWanneer de tas of andere luxe goederen, wanneer ze publiceren, ze allemaal onthullen dat hun eigen producten voortreffelijk en verschillend zijn.De individualiteit en mode in ons leven worden gedefinieerd door verschillende luxe fabrikanten of online beroemde producten, maar de mode en persoonlijkheid worden niet langer gedefinieerd door onszelf.

De meesten van ons, de mode die we nastreven, en benadrukten de persoonlijkheid, zijn onbewust opgelost, net als onze studentendagen. het land.

Related Post

MLS Football Jersey